Wat is Deventer Theatersport?

Historie Deventer Theatersport

In 2016 is Danny Smits begonnen met het concept van stedelijke platformen theatersport. De oorsprong ligt in Amersfoort waar de eerste meespeelavonden en cursussen werden gegeven in 2016. Daarna volgde Deventer in 2017. Sinds 2018 is het platform ook actief in Zwolle. Lochem kwam erbij in 2019. Doelstelling is om improvisatie theater beschikbaar te maken voor iedereen in Nederland.

Theatersport platform

Deventer Theatersport biedt een platform voor improvisatie theatervormen om verschillende belanghebbenden te verbinden en de krachten te kunnen bundelen. Hiervoor wordt met name een Facebook pagina frequent bijgehouden. Klik hier voor de pagina.

Daarnaast heeft Deventer Theatersport een eigen aanbod voor de (beginnende) theatersporters uit Deventer en omgeving. Gedurende het hele jaar worden cursussen aangeboden voor elk niveau. Ook wordt er eens per maand een meespeelavond georganiseerd. Verder organiseert Deventer Theatersport workshops op basis van specifieke thematiek met gastdocenten.

Theatersport groepen

Het aanbod wordt bepaald in overleg met de verschillende theatersportgroepen bepaald en georganiseerd. En soms wordt er spontaan iets geïmproviseerd ;)))). De volgende groepen zijn actief in Deventer*;

* staat jouw club er niet bij? Stuur een mailtje naar info@deventertheatersport.nl