Meespeelavond theatersport

Volgende meespeelavond

nader te bepalen

20:00 – 22:00

0Weken0Dagen0Uren

Wat is een meespeelavond theatersport?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meespelen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen.

Wanneer is er een meespeelavond theatersport en wat kost dat?

Eens per maand organiseert Deventer Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €12,- voor een avond. Door middel van onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden.

Planning en details

De planning voor de komende periode is even leeg als gevolg van de maatregelen door de overheid. We hopen snel weer een nieuwe datum te kunnen prikken. In de tussentijd kun je terecht voor een online meespeelavond via www.theatersport.online

De kosten voor zo’n vrijdagavond bedragen €12,-. We spelen op een locatie in het centrum van Deventer (klik hier voor meer info).  Neem gerust een introducee mee! Aanmelden kan via het aanmeldformulier of via info@deventertheatersport.nl