Meespeelavond theatersport

De eerstvolgende meespeelavond is op 10 december 2021!

0Weken0Dagen0Uren
Corona beleid

De activiteiten gaan door met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen. Daarnaast gaan we coulant om met afmeldingen.

Wat is een meespeelavond theatersport?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meespelen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen.

Wanneer is er een meespeelavond theatersport en wat kost dat?

Eens per maand organiseert Deventer Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €12,- voor een avond. Door middel van onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor de eerstvolgende avond!

De laatste meespeelavond in 2021 is op 10 december. Ook in 2022 zullen er weer meespeelavonden georganiseerd worden. De voorlopige planning daarvoor is 11 februari en 22 april 2022.

Meespeelavond Deventer

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Prijs: 12,00 €
Prijs: 12,00 €
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lukt het bestellen niet? Stuur dan een appje via die groene knop op het scherm of een mailtje naar info@deventertheatersport.nl.