Meespeelavond theatersport

De eerstvolgende meespeelavond is op

21 juni 2024

20:00 – 22:00

0Weken0Dagen0Uren

Wat is een meespeelavond theatersport?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft in een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mét als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meespelen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen.

Wanneer is er een meespeelavond theatersport en wat kost dat?

Deventer Theatersport organiseert meespeelavonden op vrijdagavonden van 20:00 uur tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €17,50 voor een avond. Door middel van onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor de eerstvolgende avond!

De volgende meespeelavond is op 21 juni 2024. Ook later in 2024 gaan we weer een avondje spelen met iedereen die zin heeft om te ontdekken hoe leuk improvisatietheater is! Stuur een berichtje via whatsapp; dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de volgende data.

Meespeelavond Deventer

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Meespeelavond(Vereist)
Betaalmethode*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lukt het bestellen niet? Stuur dan een appje via die groene knop op het scherm of een mailtje naar info@deventertheatersport.nl.