Theatersport gevorderden cursus

Gevorderden cursus impro theatersport

Start op

19 september 2024

0Weken0Dagen0Uren

Voor wie is deze theatersport cursus?

In september 2024 start de gevorderden cursus. Deze cursus is bedoeld voor theatersporters vanaf 1 jaar ervaring of die de beginners en/of de beginners plus cursus hebben gevolgd. Dat betekent dat je bekent bent met de basisprincipes als “accepteren” en je bijvoorbeeld al verschillende games kent. Neem gerust contact op om te kijken of je deze cursus bij past.

Wat ga je doen in de gevorderden cursus?

Aan de hand van de eerste twee lessen wordt bepaald waar de behoefte ligt binnen de groep. Daarbij heb je ook de gelegenheid om aan te geven wat jouw persoonlijke leerdoel is zodat de docent je hier op kan coachen. Daarmee is het de bedoeling om verdieping aan te brengen in je spel door verder in te zoomen op techniek en verschillende aspecten van het spel. Bijvoorbeeld een avond met Marco van Duuren als improvisatie pianist. Daardoor maak je kennis met de impact die muziek kan hebben op een scene. En hoe je geïmproviseerd kunt zingen! Samengevat zijn er verschillende avonden die worden ingevuld met een les van een gastdocent op een specifiek thema. De 10e en laatste avond is een voorstelling voor vrienden en familie die willen komen kijken. Kortom; met de gevorderden cursus gaan we een stapje verder!

Wat zijn de kosten en wanneer start het?

Er zijn 9 lessen op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. De lessen worden gegeven op de volgende data in 2024:

19, 26 september, 3, 10, 17, 24 oktober en 7, 14 & 21 november. De laatste avond van de voorstelling is dan op vrijdagavond 22 november. Op deze vrijdagavond speel je in de voorstelling voor eigen publiek. De kosten hiervoor (zaalhuur, pianist, licht, geluid, entree publiek) zitten inbegrepen in de prijs van de cursus. Toegangskaarten voor mensen die je wilt uitnodigen zijn ook inbegrepen.

Kosten bedragen €295,- voor 9 lesavonden van 2 uur en een voorstelling.

Na de gevorderden cursus kun je aansluiting zoeken bij de theatersportverenigingen en groepen in Deventer en Apeldoorn. Meestal zijn zij op zoek naar nieuwe spelers. Op die manier kun je direct doorstromen naar Andere Koek, Ja!Theater, Desalniettemin of Aangenaam bijvoorbeeld. Of doorgaan als nieuwe groep.

Gevorderden cursus Deventer

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga het alsjeblieft een keer doen en ervaar alle mogelijkheden van super veel plezier tot aan en omgaan met je grenzen van dat moment.

Jammer dat er geen “Gevorderden 2” cursus bestaat. De overgang naar een theatersport vereniging is voor mij een brug te ver maar ik zou graag nog in een vertrouwde omgeving oefenen. Ik heb een super leuke periode gehad het afgelopen half jaar!

Niet twijfelen gewoon meedoen. Het echt niet lastig maar gewoon hartstikke leuk en creatief. Je krijgt alle ruimte om op je eigen niveau te oefenen.

een keer eens iets totaal anders om op een super leuke en laagdrempelige manier uit je comfortzone gehaald te worden